0182-538769

Welkom bij One-Tours B.V.

One-Tours B.V. is een vooruitstrevend touringcarbedrijf in de Goudse regio. De bussen die wij als touringcarbedrijf leveren zijn geschikt voor groepen variërend van 15 tot 87 personen. One-Tours beschikt over 11 bussen en touringcars. Door zowel de ideale link met ons taxi-bedijf, Taxi-One B.V. en de prettige samenwerking met collega touringcarbedrijven zijn wij in staat het vervoer te verzorgen van 1 tot 525 personen.

Onze chauffeurs

De inzet van onze chauffeurs is gericht op veiligheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Onze chauffeurs hebben dan ook een gedegen opleiding achter de rug en worden continu getraind door middel van opleidingen en cursussen. De bij de wet verplichte rij- en rusttijden zorgen ervoor dat onze chauffeurs altijd uitgerust achter het stuur zitten. Kortom, veelzijdige vaklieden die ervoor zorgen dat niet alleen u, maar ook uw bagage veilig aankomt.

Wij zijn op dit moment per direct op zoek naar ervaren touringcarchauffeurs.

Interesse? Neem telefonisch op per mail contact met ons op!

 

Maatwerk

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten busvervoer zoals schoolreisjes, dagtochten, meerdaagse reizen, groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familiedagen tot groepsvervoer bij grote evenementen. Wij vinden het een uitdaging om samen met U de perfecte oplossing te vinden voor uw aanvraag. Rekening houdend met al uw wensen en eisen zorgen wij voor een scherpe vrijblijvende offerte op maat.

Dagtochten

Gezellig een dagje uit. Heerlijk ontspannen, want het vervoer is goed geregeld!

One-Tours B.V. kan van alles voor uw bedrijf, familie of vereniging verzorgen. Wij kunnen voor uw reisgezelschap een reis compleet naar wens samenstellen. In goed overleg organiseren wij voor u op maat de perfecte dag. Hierbij kunt u denken aan dagtochten naar Brugge, Antwerpen, Brussel, Maastricht maar ook naar trekpleisters als de Keukenhof, Avifauna, Drievliet, Madurodam, Dolfinarium, Blijdorp en bijvoorbeeld de Huishoudbeurs.

Ook biedt One-Tours op een aantal reeds vastgestelde data dagtochten aan, waaraan u kunt deelnemen. U kunt zich inschrijven met een groep, maar ook 1 of 2 personen is geen probleem. Bij voldoende inschrijvingen krijgt u van ons tijdig bericht dat de reis definitief wordt. Vraagt u gerust naar onze voorwaarden.

De volgende trips staan op dit moment gepland:

10 december 2014: Bezoek kerstmarkt Oberhausen; 25 Euro p.p.

13+14 december 2014: 2-daagse Kerstreis Düsseldorf

20+21 december 2014: Dickens Festijn Deventer

 

 Opstapplaatsen in overleg.

Heeft U ook een leuk idee voor een dagtocht of wenst u met uw groep liever een andere datum? Geef dit aan ons door en wij zullen deze dag proberen in te plannen !

Om te boeken kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0182-748002. Ook kunt gebruik maken van ons contactformulier.

Schoolreizen

Leukste dag van het jaar

Al jaren verzorgen wij met veel plezier het leukste uitje van het jaar voor vele basisscholen in de Goudse regio. Wilt u graag een bedrijf dat met u meedenkt en altijd een gemakkelijk aanspreekpunt is? Dan bent u bij One-Tours aan het juiste adres.

Nieuw!

Voor het verblijf in het park bieden wij geheel gratis onze hesjes aan. Zo zijn de kinderen goed herkenbaar. Reserveer ze wel op tijd !

Neemt u telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of maakt u gebruik van ons contactformulier.

One-Tours Gouda Schoolreis1One-Tours Gouda Schoolreis2One-Tours Gouda Schoolreis3

Dagtocht pretparken 2014

images5b85d imagesca7jwyzg imagescauu15i0 imagescavpe3hs  bmp0m0a0
 bmp3y5p0  bmpuzea0  bmpju2v0

Welkom op de pagina met alle pretparkreizen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle reizen naar de bovenstaande pretparken. Een aantal pretparkreizen gaan direct naar de pretparken een aantal andere combineren de reis met een bezoek aan een stad. Staat uw favoriete pretpark er niet bij of wil u graag op een andere datum gebruik maken van onze service neemt u dan a.u.b. vroegtijdig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik op de foto's voor de geplande data, informatie en prijzen

Kijk ook eens bij Wunderland Kalkar, dit pretpark heeft een all-in formule, alle frietjes, ijs, koffie en frisdranken zijn reeds inbegrepen bij de prijs !! Ook biedt One-Tours reizen aan met een overnachting in dit prachtige amusementspark !

Om te boeken kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren of een mailtje sturen.

Subcategorieën